Nail Reşit İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitimveren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün "Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik" olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 13:20 - 18:05
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 212 674 15 88 212 612 82 14

WEB - https://nailresitilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İSMET PAŞA MAH. KAPLAN SK. NAİL REŞİT İLKOKULU BLOK NO: 2A BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri -